Pacientului fugit din spitalul de psihiatrie i se facuse dor de mama!

Dată publicare: 09-06-2008 00:00
Dată actualizare: 10-04-2012 19:36


I s-a facut atat de dor de mama, incat a rupt o usa, a batut o asistenta, dupa care a evadat din spitalul de psihiatrie Satu Mare.

 

Asa a reactionat un tanar pacient, care in goana lui nebuna, s-a aruncat in Somes, dar s-a blocat in mijlocul apei, pe un pilon de beton. Pompierii au reusit sa-l aduca in siguranta la mal abia dupa ce au recurs la un siretlic: i-au spus ca ii aduc un telefon, ca sa discute cu mama lui.

Tanarul, care a incercat sa traverseze raul Somes, parea ca a uitat pentru ce a fugit, asa ca s-a oprit in mijlocul raului si s-a intins la soare, pe pilonul unui pod dezafectat.

Bucurosi ca l-au convins sa fie cooperant, militarii au inaintat incet spre el. La un moment dat insa, individul s-a infuriat si, inarmat cu pietre, i-a atacat. Din fericire, tirul a fost unul scurt, iar pompierii l-au prins pe bolnav si l-au tras spre mal.

Toata tevatura a pornit dimineata, cand barbatul, care se plangea ca-i este dor de ai lui, a tabarat asupra unei asistente Tanarul a fost dus inapoi la spital cu o ambulanta unde i s-au administrat cateva calmante.

Tags: sanatate,


VIDEO PROTVPLUS.RO