Ovidiu Musetescu a murit! A fost rapus de un cancer pulmonar

Ultima actualizare: 02-10-2012 20:46
Ovidiu Musetescu

Ovidiu Musetescu, fost ministru social-democrat, a murit la varsta de 54 de ani duminica, in jurul orei 17:00, la Spitalul Elias din Bucuresti, in urma unui cancer pulmonar cu multiple metastaze.


Ovidiu Musetescu, nascut in 15 septembrie 1955, se afla internat de aproximativ o saptamana in Spitalul Elias, au precizat surse medicale, pentru Mediafax.

Musetescu, fost ministru al APAPS si fost presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), se afla in vizorul procurorilor anticoruptie, pentru privatizarea Alro Slatina si Alprom SA.

Faptul ca era in faza terminala a bolii, a fost unul din motivele pentru care au fost intarziate procedurilor pentru punerea sub acuzare a lui Ovidiu Musetescu, invinuit ca in calitate de ministru al Autoritatii pentru Privatizare si Administrarea Participatiunilor Statului (APAPS), in perioada 2001-2003, ar fi diminuat valoarea comerciala reala a bunurilor apartinand operatorilor economici la care statul este actionar, comisa in cazul actiunii de privatizare a SC Alro SA Slatina si SC Alprom SA, sustin surse oficiale, potrivit aceleiasi surse.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO