Nunta tiganeasca de zile mari! Vifor, printul Banatului, a fost nas

Ultima actualizare: 05-11-2012 22:21
Nunta tiganeasca de zile mari! "Printul" Banatului...
Nunta tiganeasca de zile mari! "Printul" Banatului...
Nunta tiganeasca de zile mari! Vifor, printul Bana...

Elicopterele au stat de paza din ceruri si au falfait din elice deasupra "Portii Sarutului ", din Targu Jiu. Nicio pasare nu si-a permis sa tulbure nunta la care Vifor, zis si Printul Banatului, a fost mare nas.

I-a dus la altar pe Mihaela si Damin, doi tineri gatiti, care la randul lor s-au aratat coplesiti de grandoarea evenimentului.

Cei doi miri si-au facut aparitia in stil mare. Un covor de petale de trandafiri i-a condus catre Poarta Sarutului, unde au tinut sa isi lege simbolic destinele. Culmea extravagantei, insa, au fost cele doua elicopetere ale socrului mic care au pazit mireasa din aer.

Emotiile au fost mai mari pentru Damin, care are numai 19 ani. Mihaela insa, la cei 21 de ani, este la a doua incercare de a deveni nevasta.

Si oare cine mai are nora ca a mea, si-a spus soacra mare, care nu isi mai incapea in piele de bucurie.

Dar cat costa o asa minunatie de nunta, s-au intrebat cu siguranta cei care au stat gura casa. Subiectul este insa tabu, a dat repede de inteles socrul mic.

Printre invitatii de seama a fost si presedintele comisiei juridice din Senat, Toni Grebla, fostul nas al miresei la prima nunta.

Mirii se mai lauda cu 11 nasi, cap de lista Vifor, printul Banatului, care a venit in zbor. Cei 1000 de invitati vor petrece pana in zori in cinstea porumbeilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO