Mircea Basescu, despre Popoviciu: Nu il cunosc si nu sunt asociat cu el

Ultima actualizare: 26-03-2012 12:40
Mircea Basescu

Mircea Basescu, fratele sefului statului, a declarat ca nu il cunoaste pe omul de afaceri Puiu Popoviciu si nu este asociat in vreo firma cu acesta. Si purtatorul de cuvant al presedintelui a respins orice alaturare a acestuia cu omul de afaceri.


Mircea Basescu a tinut insa sa sublinieze ca atentia presei si a justitiei ar trebui sa se concentreze asupra adevaratilor vinovati si asupra gravitatii afirmatiilor pe care le fac, in convorbiri, ofiteri superiori si procurori.

Petru Pitcovici afirma, intr-o discutie cu angajatul DNA Ion Motoc, redata in motivarea instantei care a refuzat sa-i aresteze, ca Popoviciu ar fi asociat intr-o firma cu fratele lui Traian Basescu, in tentativa de a-l convinge pe acesta ca omul de afaceri anchetat are legaturi cu seful statului.

In motivarea Curtii de Apel Bucuresti, judecatorul Viorica Costiniu arata ca atat seful Diviziei de Operatiuni din DGA, Petru Pitcovici, cât si Motoc, dupa ce s-a autodenuntat, au initiat discutii pe tema inchiderii dosarului privindu-l pe omul de afaceri Gabriel Popoviciu.

Numele lui Basescu pomenit in dosarul "Doi s-un sfert"

Presedintele reactioneaza dupa afirmatia "Basescu facea coada la Popoviciu"

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO