Lovitura de teatru! Studenta la Medicina recunoaste ca a injunghiat victima

Ultima actualizare: 08-10-2012 11:02
Carmen Bejan

Avocata principalului suspect sustine ca iubita acestuia a recunoscut, miercuri seara, ca ea l-a injunghiat de trei ori pe barbatul de 65 de ani.


Timp de patru zile, cei doi studenti la Medicina s-au acuzat reciproc de crima si niciunul n-a recunoscut decat ca l-a ajutat pe celalalt sa transeze cadavrul.

Marturisirea fetei vine in ziua in care victima a fost inmormantata in prezenta a peste 400 cunoscuti veniti din toata Europa. Cu limuzine, mult aur si haine de firma. Apropiatii celui ucis si ciopartit cer ca amandoi tinerii sa fie acuzati de crima si sa primeasca pedeapsa maxima.

Miercuri, dupa recurs, Carmen, care a fost extrem de agitata si parea gata oricand sa cedeze psihic, a mai rezistat cateva ore. A fost audiata in mai multe reprize si confruntata apoi cu iubitul ei. In cele din urma, a marturisit.

"Tanara a recunoscut ca l-a lovit de trei ori cu cutitul, dar medicina legala trebuie sa stabileasca daca sunt cele care i-au cauzat moartea barbatului de 65 de ani", a declarat Camelia Taranu, avocata lui Sergiu.

Surse din randul anchetatorilor confirma varianta lui Sergiu. Era in camera in acel moment si intr-adevar a fost o cearta legata de bani intre barbatul de 65 de ani si tanara studenta. Victima avea doar 200 de euro in buzunar, desi el se intelesese cu ei pentru suma de 500 de euro. Asa ca tanara ar fi tabarat pe el, spune suspectul.

Nimic nu parea sa anunte rasturnarea de situatie miercuri-dimineata. Cand a fost dusa la tribunal, studenta de 20 de ani a facut tot posibilul sa se ascunda de privirile gardienilor si ale reporterilor. A implorat clementa judecatorilor si a repetat ca este nevinovata.

"Vreau sa fiu cercetata in stare de libertate", a spus aceasta.

Sergiu, care a stat in boxa acuzatilor, in calitate de suspect principal, a fost sigur pe el: "Esti vinovat? Nu. Erai pestele ei? Nu".

Tinerii au fost insotiti la recurs doar de avocatii lor. Si au plans pe umerii lor, in lipsa parintilor.

"Sta intr-o celula stramta doar cu un geam, e foarte greu pentru ea, plange intruna", a declarat Claudia Candea, avocata lui Carmen.

Pe de alta parte, anchetatorii au perchezitonat din nou camera de camin unde studentii la Medicina l-ar fi ucis si transat pe barbatul de 65 de ani. Au gasit cazut in spatele sifonierului un telefon mobil care le scapase pana acum. Procurorii vor sa afle al cui este si sa verifice convorbirile.

Se intreaba daca nu cumva de pe el a sunat studenta la o firma de tractari, pentru ridicarea masinii in care pusesera bucatile de cadavru. Asa cum lasa sa se inteleaga patronul.

"Am fost contactat telefonic de o persoana de sex feminin. O voce usor grabita, de genul: Haideti mai repede. Si-a schimbat si vocea si atitudinea cand am spus ca va fi inregistrata", a declarat Sorin Nedelcu, patronul firmei de tractari auto.

Coincidentele sunt destule: ora si locul anuntat din apropierea caminului. Povestea se leaga de celalalte amanunte stiute deja. Sergiu nu ar fi reusit sa porneasca autoturismul victimei ca sa duca in padure si sa arda corpul.

Tot miercuri, rude si prieteni din toata Europa s-au adunat sa-i aduca ultimul omagiu lui Trifu Schrottu. Dintr-o coloana lunga de limuzine si masini decapotabile, au coborat domni cu lanturi groase de aur, pantofi de mii de euro de la celebre case de moda, ultimele modele de ochelari, ceasuri si telefoane aurite. Apoi au transmis condoleante familiei indurerate.

In fata convoiului funerar a mers fanfara, iar vehiculul care a purtat sicriul de 15.000 de euro, cu aer conditionat, adus din Germania, a fost imbracat cu flori si coroane inalte de doi metri.

Impresionati de asa inmormantare, localnicii s-au oprit din treburile lor ca s-o priveasca.

Cunoscutii l-au plans pe Trifu, inspaimantati de destinul lui crunt.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO