Jaf in Timisoara! Vanzatoare legata si amenintata cu moartea

Ultima actualizare: 11-03-2012 00:08

UPDATE: Jaf la un magazin de accesorii si cosmetice auto din Timisoara! In plina zi, un individ a lovit-o pe vanzatoare, a amenintat-o cu un cutit, a legat-o si apoi a fugit cu banii.

Jaful s-a produs sambata dupa-amiaza intr-un magazin aflat intr-o zona circulata a Timisoarei. Talharul a intrat in magazin intr-un moment in care nu mai era nimeni inauntru. A batut-o pe vanzatoare, a legat-o, a luat toti banii si a fugit. Patronul spalatoriei auto din apropiere a fost printre primii care au ajuns la fata locului.

Socata, fata nu a avut insa nevoie de ingrijiri medicale si a refuzat sa mearga la spital. Patronul magazinului auto, care tocmai se intorcea din Italia, a gasit politistii la usa.

Din spusele patronului magazinului, individul a reusit sa fure incasarile din ultimile trei zile, aproximativ 4.000 de lei. Aflata inca in stare de soc, tanara vanzatoare a reusit totusi sa-l descrie pe atacator.

In momentul jafului, el avea o sapca pe cap, purta ochelari de motociclist si avea un semn distinctiv la gura, gen "buza de iepure". Barbatul a profitat de faptul ca magazinul se afla in incinta unei spalatorii auto, iar zgomotul mare de aici i-a fost "comlice".

Criminalistii au ridicat mai multe probe si au stabilit ca autorul jafului a intrat prin incinta unei societati comerciale aflate in spatele magazinului, unde a sarit gardul pentru a nu fi observat de cei care asteptau sa-si spele masinile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO