Imagini din timpul unui jaf sangeros comis la Hunedoara!

Ultima actualizare: 06-05-2012 15:13

Dupa noua luni de tacere, politistii din Hunedoara au dat publicitatii imagini surprinse in timpul unui jaf sangeros, comis de un barbat si o femeie.

Cei doi au fugit in decembrie anul trecut, cu un diplomat plin cu bijuterii din aur. Inainte de asta, au impuscat-o in cap pe casiera. Desi au semnalmentele lor, anchetatorii nu le cunosc nici pana acum identitatile.

Imaginile o arata pe femeie care ramane in plan secund si priveste totul. Partenerul ei se indreapta, brusc, spre casiera. Schimba cateva vorbe, iar apoi scoate fulgerator pistolul, se urca peste tejghea si o impusca in cap pe femeie. Ia diplomatul de langa ea si pleaca. Nu inainte de a-si admira prada, pentru cateva clipe.

Ranita grav, vanzatoarea de 22 de ani a apucat sa ceara ajutor. Avea sa fie operata in Bucuresti. Glontul i-a patruns in craniu pe deasupra arcadei stangi. A ricosat in orbita, i-a sfaramat partea osoasa a obrazului si a iesit prin spatele urechii.

Dupa noua lunii de investigatii, au ramas destule semne de intrebare. De exemplu, oamenii legii au gasit doua tipuri de gloante in incapere, semn ca s-ar fi tras cu doua arme.

Anchetatorii n-au nici cea mai vaga informatie despre identitatile celor doi si iau in calcul o noua varianta. Conform acesteia, autorii ar putea fi dintr-o alta tara.

Tinerii au mai fost filmati in interiorul casei de amanet, cu trei zile inainte de atac. Dau impresia ca se uita atenti la vitrine, insa privirea femeii fuge, din cand in cand, spre tejgheaua unde se afla casa de marcat.

De asemenea, poarta aceleasi haine ca in ziua jafului. Politistii spun ca femeia are aproape 25 de ani si 1,75 inaltime. Este usor plinuta, iar parul il are negru si ondulat.

Barbatul are intre 25 si 30 de ani si aproape 1,80 metri inaltime. Este tuns scurt, are fata ovala, ochii caprui sau negri, poarta mustata si cioc. In plus, pe urechea stanga are mai multi cercei.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO