Ghinion sau mana criminala? Le-au ars doua masini in patru luni!

Ultima actualizare: 30-04-2012 13:50

Ghinion teribil pentru o familie din Bucuresti! La doar patru luni dupa ce o masina le-a ars in fata blocului, din cauze necunoscute, o alta s-a facut scrum miercuri noapte, la cativa metri distanta.

Cumparasera autoturismul de doua zile, cu banii de pe asigurarea celui distrus, si nici macar nu apucasera sa faca actele. Acum au ramas cu paguba, iar politistii incearca sa afle daca la mijloc e vorba de vreo razbunare.

O explozie puternica, in toiul noptii, a trezit din somn o strada intreaga din cartierul bucurestean Rahova. Oamenii au vazut speriati cum doua masini s-au aprins rapid, una dupa alta, in acelasi loc unde au vazut o scena similara la sfarsitul anului trecut.

Proprietara a incasat banii de pe asigurarea autoturismului distrus in primul incendiu si a platit o alta masina. Insa nu a apucat sa se bucure de ea.

Pompierii au intervenit rapid cu doua autospeciale cu apa si spuma. Prima masina la care a izbucnit incendiul a ars aproape in totalitate.

Celalat autoturism la care s-a extins focul a fost si el serios afectat. Proprietarul acestuia avea, insa, asigurare. Politistii au intrat acum pe fir si incearca sa vada daca a fost vorba de o mana criminala.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO