Un fost politist a atacat 2 eleve: pe una a vrut sa o intepe cu o seringa

Ultima actualizare: 04-11-2012 07:56

UPDATE: Audierile sunt in toi la Constanta, unde un fost politist a atacat doua eleve de liceu. Una dintre ele a reusit sa fuga, insa individul a prins-o pe cealalta si a amenintat-o ca o inteapa cu o seringa plina cu sange.

A batut-o si ar fi vrut sa o violeze, insa un coleg de-al fetelor, aflat in zona, a chemat repede politia si barbatul a fost prins. Acum este la parchet si da declaratii.

Tanara in varsta de 16 ani care a fost agresata a fost externata si a dat si ea declaratii la politie, apoi a plecat acasa. Insa este inca in stare de soc.

In ceea ce-l priveste pe fostul politist, acesta se chinuie si la aceasta ora sa explice ce s-a intamplat luni dupa-amiaza. Anchetatorii sustin ca fostul lor coleg, in varsta de 29 de ani, este extrem de confuz si pare a fi sub influenta alcoolului sau a stupefiantelor.

Surse din randul anchetatorilor sustin ca individul a lucrat la Serviciul Politie Transporturi pana in 2008. Sefii fostului agent nu au explicat pana acum motivul pentru care barbatul nu mai lucreaza in politie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO