Descoperire socanta pe raul Motru!

Dată publicare: 07-01-2009 00:00
Dată actualizare: 25-10-2012 02:25


UPDATE: Descoperire macabra marti seara pe raul Motru, la granita dintre judetele Mehedinti si Gorj. Doi oameni au gasit, pe malul apei, trupul unui barbat prins in gheata.


Era vorba despre un barbat de 42 de ani, pe care familia il daduse disparut dupa ce, pe 30 noiembrie, omul a plecat sa voteze si nu s-a mai intors acasa.

Cadavrul a fost gasit pe malul raului Motru, in dreptul localitatii Borosteni. Cei doi trecatori si-au dat seama cu greu ca au in fata un trup de om. Era acoperit de gheata.

Chemati de urgenta, politistii au stabilit dupa cateva ore ca era vorba despre un barbat dat disparut de mai bine de o luna. Ultima data a fost vazut in 30 noiembrie, cand a plecat de acasa sa voteze.

Nimeni nu stie ce a facut omul in tot acest timp. Se banuieste insa ca i s-a facut rau, n-a avut cui sa ceara ajutor si a murit in cele din urma de frig.

Politistii au putut stabili inca daca cadavrul avea sau nu urme de violenta. Asteapta acum rezultatele necropsiei, care vor elucida cauza mortii barbatului.

Tags: crime,


VIDEO PROTVPLUS.RO