Cu benzina intr-o mana si cu lumanarea in alta! Finalul, lesne de ghicit

Ultima actualizare: 23-09-2012 06:43

Flacara unei lumanari, transformata intr-o vapaie uriasa, aproape ca a distrus o casa din lemn, din Parcul Bordei. Proprietarul acesteia incerca sa puna benzina intr-un generator electric si a scapat o parte din combustibil pe lumanarea aprinsa.

 


Proprietarul ramasese joi seara in casuta de pe lac cu gand sa stea de veghe. In ultima vreme, il tot calcau hotii si credea ca asa ii va tine departe.

A avut un alt necaz: curentul s-a oprit si a trebuit sa foloseasca un generator, care nu era insa alimentat. Ca sa vada unde toarna combustibilul, omul a aprins o lumanare. De aici si pana la incendiu nu a mai fost decat un pas.

Casa din lemn s-a aprins imediat si a ars rapid. Pompierii de pe trei autospeciale cu apa si spuma au reusit sa impiedice incendiul sa se extinda.

Focul a distrus casuta aproape in totalitate. Proprietarul nu avea asigurare si estimeaza ca pagubele se ridica la mai bine de 30.000 de euro.

Aproape in acelasi timp, pompierii bucuresteni au fost chemati sa stinga un incendiu si la moara lui Assan. Flacarile au mistuit o parte din acoperisul unei cladiri din curtea complexului, insa n-a ajuns la vechea moara.

Aceasta a ars o data in urma cu mai bine de un an, cand pompierilor le-a luat aproape trei ore ca sa stavileasca parjolul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO