UPDATE: 1200 de lei pentru o sticla de vin si inca 200 pentru o sedinta de masaj - erau sumele pe care domnii care ajungeau in clubul creatorului de moda DyAndy le scoteau din buzunar, pentru cateva clipe de relaxare intr-o companie placuta.

 

Restul se negocia sub ochii camerelor de supraveghere, care impanzeau localul si filmau tot ce se petrecea in asternuturi.

In timp ce procuroii isi continua cercetarile, Danut Parvan asteapta recursul la decizia de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Clientii aflau de acest loc de pe internet. Oferta era generoasa. Fotografii cu tinere dezbracate in pozitii indecente, plus promisiunea unei nopti speciale: "SexyLands este clubul unde cele mai frumoase si senzuale fete iti vor dansa si te vor masa pana dimineata."

Toate imaginile surprinse de camerele instalate in dormitoare ajungeau intr-un birou, unde erau stocate secunda cu secunda pe harduri. Camera era una secreta, unde nu avea acces decat creatorul de moda DyAndy.

In salon au lucrat cel putin cinci fete, dintre care una minora. Au povestit deja ca erau nopti in care primeau si 2000 de lei, bani pe care ii imparteau cu patronul.

Tinerele sunt cercetate pentru prostitutie, iar procurorii asteapta sa primeasca si o autorizatie de perchezitie electronica, pentru a putea accesa datele si filmele incriminatoare.

Cladirea in care functiona bordelul a fost inchiriata de DyAndy, care era in conflict cu proprietarii.

Danut Parvan s-a lansat in moda acum 16 ani, dar are si cateva magazine. Multi il acuza ca prin intermediul banilor incerca sa intre intr-un mediu care ii asigura celebritatea.

Politistii au taiat legaturile lui Parvan cu moda prin descinderile de acum doua zile.

Dupa ce au stat de vorba cu fetele care lucrau acolo, anchetatorii pot spune ca localul nu era departe de faliment, in special din cauza preturilor extrem de piperate. Asta si pentru ca erau obligati sa faca in primul rand consumatie de 400 de lei, plus 200 de lei masajul. Nu ar fi ajuns sa bea foarte mult, in conditiile in care un pahar de sampanie costa 70 de lei, o bere 40 de lei, iar o sticla de vin 1200 de lei.

Anchetatorii incearca sa dea si de urma celorlalte fete care au lucrat in club. Nu le va fi foarte usor, pentru ca nici nu se pune problema de acte, iar multe dintre ele stateau doar cateva zile.