Copos, Popescu, Padureanu si Victor Becali ies la rampa cu declaratii


Ultimul update: Joi 04 Octombrie 2012 07:03
Data publicarii: Joi 02 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Stiri actuale
George Copos

O parte dintre cei opt oameni de fotbal au iesit la rampa cu declaratii in ceea ce priveste trimiterea lor in judecata de catre DNA.


George Copos, unul dintre actionarii FC Rapid, a refuzat sa comenteze trimiterea sa in judecata de catre procurorii anticoruptie in dosarul transferurilor de fotbalisti, precizand doar ca "este o tampenie".

Fostul fotbalist si impresar, Gica Popescu, a declarat Agentiei Mediafax ca se astepta la aceasta masura, numind intreaga actiune a oamenilor legii in acest caz drept "mascarada".

Comentariul meu este foarte scurt: Ma bucur ca am fost trimis in instanta si s-au terminat odata aceste tergiversari.
Jean Padureanu
Presedintele clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a declarat ca va avea posibilitatea sa-si demonstreze nevinovatia in instanta.


Impresarul Victor Becali a declarat ca nu este afectat de faptul ca a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, precizand ca, in Romania, sunt la moda persoanele cu dosar penal. In dosarul transferurilor de fotbalisti, opt oameni de fotbal au fost trimisi in judecata.

Nu ma intereseaza ce face DNA. Eu stiam ca se va ajunge aici, nu aveam nicio indoiala. Nu imi fac insă nicio problema, pentru ca stiu ca nu am nicio vina
Victor Becali

Ei sunt acuzati ca au transferat 12 fotbalisti de la cluburile Dinamo, Rapid, Gloria Bistrita si Otelul Galati, in perioada 1999 - 2005 si au produs statului un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari in dauna statului si de peste zece milioane de dolari in dauna a patru cluburi de fotbal.

Avocatul Sica Puscoci si fostul presedinte al clubului Dinamo, Mircea Stoenescu, au fost scoşi de sub urmarire penala in dosarul privind transferul de fotbalisti.

Sursa: Mediafax

Nume grele din fotbalul romanesc in fata justitiei
VIDEO PROTVPLUS.RO