Cate 30 de ani pentru criminalii din Calea13 Septembrie!

Ultima actualizare: 03-10-2012 03:42

Atat au primit cei doi tineri, care in urma cu un an si jumatate si-au omorat un prieten bun, intr-un apartament din Calea 13 septembrie, din Bucuresti.

Alin Andrusceac a fost batut atunci ore in sir, iar criminalii au marturisit ca s-au chinuit sa-l ucida cu niste cabluri de calculator. Au furat apoi toate lucrurile de valoare, insa au fost prinsi chiar a doua zi.

Criminalii: Robert Tecuceanu, 20 de ani, recidivist si Marian Popescu, 21 de ani

Ambii au primit cea mai aspra pedeapsa pentru ce i-au facut lui Alin: trei decenii de puscarie.

Asta pentru ca in noaptea de 1 spre 2 octombrie 2007, au mers in casa tanarului de 20 de ani si au jucat impreuna poker. Cum numai Alin castiga s-au infuriat. Ametiti de bautura, l-au lovit pe baiat cu o vaza in cap si au inceput sa umble prin casa, in cautare de bani.

In timp ce victima se afla intinsa pe jos si ii curgea sange din nas, pentru a stabili ce urmeaza sa facem, eu m-am dus in bucatarie si am facut doua cafele pe care amandoi le-am baut in sufragerie, mai ales ca eram beti si vroiam sa ne trezim.
Marian Popescu, condamnat
Alin si-a revenit insa si a incercat sa le tina piept. Acela a fost inceputul sfarsitului pentru el.

Cei doi l-au lovit cu pumnii si picioarele, pana cand baiatul si-a dat sufletul.

Trupul fara viata al lui Alin a fost gasit de sora lui a doua zi.

Criminalii au ascuns lucrurile lui Alin in trei zone diferite - un parc, un imobil parasit si un tomberon de gunoi. Toate au fost recuperate, iar judecatorii au decis sa fie confiscate.

Inca de atunci, tatal lui Alin a cerut inchisoare pe viata pentru ucigasii fiului lui.

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au dispus ca cei doi sa plateasca familiei lui Alin daune simbolice de un leu, si cate 6000 de lei cheltuieli de judecata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO