Arbitrii Sorin Corpodean si Marcel Savaniu au parasit arestul IPJ Arges

Ultima actualizare: 23-03-2012 09:45

UPDATE - Situatie neasteptata vineri amiaza la Pitesti, unde arbitrii Sorin Corpodean si Marcel Savaniu au fost eliberati sub control judiciar de judecatorii Curtii de Apel din Pitesti.

Dupa patru ore de asteptare, arbitrilor nu le venea sa creada decizia judecatorilor. N-au voie insa sa paraseasca orasul de domiciliu, sa discute cu martorii din acest caz, sa participe la vreun spectacol sportiv sau sa poarte arme.

In acelasi timp, tot vineri magistratii au stabilit suma de 10.000 de lei drept cautiune in cazul lui Marcel Lica. Vicepresedintele autosuspendat al Comisiei Centrale a Arbitrilor va afla abia luni daca va putea iesi pe cautiune din arest.

Cei doi arbitrii, alaturi vicepresedintele autosuspendat al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Marcel Lica, au fost arestati preventiv in urma cu doua saptamani, sub acuzatia de luare de mita.

Procurorii sustin ca Sorin Corpodean si Marcel Savaniu ar fi primit 15.000, respectiv 3.000 de dolari, pentru a favoriza FC Arges, echipa favorizata de Cornel Penescu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO