Accident sau tentativa de sinucidere? Un tanar a cazut de la etajul 4

Dată publicare: 27-07-2010 00:00
Dată actualizare: 27-10-2012 08:04


Grea incercare pentru doi parinti din Targoviste, care au aflat luni seara ca fiul lor a cazut de la etajul 4 al blocului unde locuia cu chirie. Medicii l-au gasit pe tanarul de 22 de ani in stare foarte grava si l-au transportat imediat la spital.

In schimb, anchetatorii incearca sa afle daca a fost vorba despre o tentativa de sinucidere sau a fost un accident nefericit.

Locatarii l-au gasit pe baiat zacand in fata blocului. Abia mai respira, spun oamenii, care au sunat la 112. Martorii povestesc ca, la sosirea ambulantei, tanarul a devenit agitat, iar medicii au reusit cu greu sa-l puna pe targa.

Cand au primit vestea, parintii abia au mai gasit putere sa ajunga la spital. Ei spun ca fiul lor, care lucra ca masinist la o firma din Targoviste, nu le-a facut probleme. Sunt convinsi ca baiatul n-a vrut sa se sinucida si a fost vorba despre un accident. Incidentul este cercetat acum si de politisti.

In prezent, tanarul de 22 de ani se afla internat la terapie intensiva in spitalul judetean din Targoviste. Medicii spun ca are fractura de bazin si numeroase politraumatisme, dar a fost stabilizat.

Doctorii i-au facut, de asemenea, analize si urmeaza sa afle daca baiatul era baut sau daca se afla sub influenta unor substante interzise. De asemenea, pacientul va fi supus si unei expertize psihiatrice.

De cealalta parte, politistii incearca sa afle ce s-a intamplat. Ei au cercetat locuinta unde tanarul sta cu chirie. Nu au gasit un bilet de adio, dar au vazut in schimb mai multe sticle goale de bauturi alcoolice.

Deocamdata, anchetatorii iau in calcul atat varianta unei tentative de sinucidere, dar si pe cea a unui accident. Pentru a se lamuri insa, ei asteapta ca tanarul sa-si revina pentru a-l audia.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO