A spart bancomate ca sa primeasca mancare! La inchisoare!

Ultima actualizare: 08-05-2012 21:39

Gest necugetat si in acelasi timp disperat al unui barbat in varsta de 49 de ani care, dintr-un om obisnuit, a devenit brusc inamicul public numarul unu din judetul Hunedoara.


Ramas pe drumuri, flamand si debusolat, omul a pus mana pe un ciocan si a distrus jumatate din bancomatele din Simeria. Pe ultimul l-a ales special langa sediul politiei. Spune ca si-a dorit sa fie prins, pentru ca la puscarie sigur primeste o farfurie de ciorba calda. 

Pana la sfarsitul anului trecut, barbatul a lucrat in constructii. Cum firma n-a mai avut comenzi, a ramas si el fara lucru. In lipsa unui alt venit, spune ca, de cateva zile nu si-a permis sa-si cumpere macar o paine.

N-am avut de gand sa iau niciun ban. Niciun leu.(...) Sa ma lege, sa ma inchida. Sa-mi dea ceva sa mananc!
acuzat
Dupa o vizita fara succes la Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca, l-a apucat furia. A luat la rand cu un ciocan bancomatele din Simeria. Nu s-a ferit de camerele de supraveghere si nici de politistii chemati de trecatori.

Politistii confirma ca omul nu a incercat sa fure banii din bancomate, ci doar sa atraga atentia. Asta nu inseamna ca nu a distrus patru din cele opt automate instalate in oras.

Suna ciudat, dar acest om a ajuns unde si-a dorit, in arest - un loc de care ar fugi toata lumea. A primit o farfurie de mancare, iar acasa i-a ramas nevasta singura. Femeia nu aude si traieste din ajutorul social.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO