E.U. YES LA VOT. Mimi și George Piștereanu #YESLAVOT pe 26 mai. VIDEO

10-05-2019 13:35

Mimi, o cunoscută vloggeriță din România, şi actorul român George Piștereanu merg la vot pe data de 26 mai, la alergerile europarlamentare.

„Eu YES pentru că a nu vota este cel mai prost vot. Eu YES și nu ies singur”, este mesajul actorului George Piștereanu pentru români.

„Eu YES pentru că m-am informat și știu pe cine vreau să aleg. #YESLAVOT pentru că alegerea mea contează”, a transmis vloggeriței Mimi.

De ce sunt importante alegerile de pe 26 mai și ce impact vor avea

Suntem de 12 ani în Uniunea Europeană, iar pe 26 mai avem alegeri europene care vor avea un impact direct în viața noastră.

Știrile PRO TV demarează campania “E.U. YES LA VOT!”, în care veți vedea de ce este important să fim părtași la alegerile care vor contura viitorul continentului nostru și, de ce nu, rolul nostru în lume.

E dreptul și datoria noastră să decidem pe cine trimitem să ne reprezinte în Parlamentul European. Și stă în puterea noastră ca, prin ieșirea la vot, să aducem Europa mai aproape de români.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 


VIDEO PROTVPLUS.RO