Taxa de poluare da batai de cap si companiilor de leasing!

Ultima actualizare: 05-06-2012 01:48

"Vrem sa platim taxa, mai repede"! Este mesajul reprezentantilor, companiilor de leasing catre cei de la Fisc.

Reprezentantii firmelor de leasing sunt de-a dreptul revoltati. Ei sustin ca angajatii administratiilor financiare sunt depasiti de situatie. In loc sa le comunice in termenul legal de cinci zile, nivelul taxei auto pentru masini calculul vine cu cel putin sapte zile intarziere.

Mai mult, sustin sefii companiilor de leasing, mai apar si greseli: valori diferite ale taxei auto pentru masini identice sau mai mari decat ar trebui sa fie pentru respectivul model. Toate acestea duc la o pierdere de timp, dar si de bani, pentru ca toti clientii vor sa beneficieze de masinile pentru care platesc rata de leasing.

Reprezentantii Agentiei Fiscale au respins insa toate aceste acuzatii si au cerut firmelor de leasing sa vina cu o lista de exemple concrete.Taxa de poluare ramane fara doar si poate cea mai contestata dintre toate  taxele impuse de autoritati.

Practic patronii companiilor de leasing se tem ca vor ramane fara clienti si ca romanii vor alege alte forme de finantare ca sa isi ia o masina. Autoritatile o tin pe a lor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO