Studiu: Consumul aripioarelor de pui ii face pe copii sa devina mai agresivi
Un studiu realizat pe 12 copii, cu varste cuprinse intre sase si zece ani, a fost realizat pentru a se determina cum le influenteaza comportamentul anumite alimente.
Cercetarea arata ca acei copiii care consuma carnea de pui direct de pe os sunt mai predispusi sa fie agresivi, decat cei care mananca puiul taiat in bucatele dinainte. Cercetatorii spun ca rezultatele le sustin teoria privind agresivitatea si ca cel mai bine e ca cei mici sa manance carne de pui taiata marunt, scrie The Mirror.
“Muscatul din mancare duce, din cate se pare, la cresterea energiei si violentei, iar copiii devin mai neascultatori. Poate ar fi mai bine sa nu manance aripioare de pui inainte de culcare”, se arata in studiul citat.
Nu toata lumea e insa de acord cu teoria.
“Cred ca oamenii au mancat aripioare de pui dintotdeauna si nu cred ca i-a facut sa fie mai agresivi decat ar fi fost in mod normal”, este de parere doctorul Brian Russell, citat de Fox News.