Lectie de viata sanatoasa. Lariss stie care e secretul succesului si in muzica, si in obtinerea unei forme fizice de invidiat

17-04-2015 13:49


Cum sa fac sa am succes? Cantareata Lariss a gasit secretul, dupa ce piesa ei de debut a strans nu mai putin de 15 milioane de vizualizari pe YouTube.

Dar cum sa fac sa arat perfect? Artista insista ca puteti sa atingeti obiectivul acasa. Danseaza si canta in acelasti timp, chiar daca nu ai voce. Vei pierde in timp record calorii.

Lariss canta de la 7 ani, iar din decembrie pana in prezent a fost vazuta de 15 milioane de perechi de ochi. A terminat conservatorul in Bucuresti, jazz si muzica usoara. Iasul are cu ce sa mandreasca.

"La inceput am luat o vioara in mana si am inceput cu vioara. Succesul a venit cu piesa asta, dar pana sa lansez piesa am muncit enorm de mult, cum face fiecare care isi doreste ceva in viata, lupta", a spus Lariss.

Are 22 de ani, iar asta se vede in forma ei fizica: "Fac acasa sport, nu la sala, pentru ca am impresia ca o sa ma fac foarte masiva si nu am rabdare sa alerg la sala de sport".

"Ma plictisesc de sala, nu am rabdare, nu am timp", Lariss si dansatorii ei vin cu o solutie simpla.

Un studiu facut la Universitatea din Quebec zice ca trebuie sa cantam si dansam acasa in orice moment al zilei. Nici macar nu trebuie sa ne recomande... talentul. Respiratia si memoria primesc un imbold deosebit. Mai mult, 200 de kilocalorii dispar in doar 15 minute de prestatie artistica.

Mai exact:

►15 minute dans - 100 de kilocalorii;
►15 minute dans plus vocalize - 200 de kilocalorii.