Corina Bud si Dorian Popa, pasionati de un nou sport. Ce presupune acro-yoga, combinatia perfecta dintre miscare si arta

Ultima actualizare: 01-12-2014 06:57
Corina Bud si Dorian Popa

Disciplina de fier, o foarte mare incredere in partener, miscari si prize imposibile. Toate, in cautarea echilibrului perfect. Asa suna un program complet de acro-yoga.

Cantareata Corina a parcurs toate etapele acestei arte de dragul unui videoclip. Exercitiile merita insa si daca nu va petreceti viata pe scena.

Echipa "Ce se-ntampla, doctore?" i-a insotit pe Corina si Dorian Popa la sala de sport. Cei doi au ajuns la acro-yoga pentru ca scenariul videoclipului lansat saptamana aceasta le-a impus-o. Sportul presupune, asa cum intuiti deja, miscari de yoga executate in aer. Partenerii trebuie sa gaseasca echilibrul perfect, ca sa nu se raneasca.

Obtinerea acestuia mareste concentrarea. In acelasi timp, este lucrata toata musculatura. E un tip de miscare in forta, cu altfel cuvinte. Diferit de yoga traditionala.

Acro-yoga nu promite pierderi masive de calorii intr-o ora de curs. In schimb, capacitatile musculaturii sunt accentuate. Amanunt deloc de ignorat intr-o cura de slabire, spre exemplu.

Muschii puternici consuma enorm si in stare de repaos. Si va permit apoi orice capriciu.

Desi pot parea la prima vedere imposibile, exercitiile de acro-yoga se pot invata in doua luni.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO