BIHOR: Ce au descoperit proprietarii unui magazin cand au deschis pravalia, in aceasta dimineata. „L-am gasit acolo, mort”

17-03-2014 11:27


 Furtisagurile i-au adus moartea unui tanar de 22 de ani din localitatea bihoreana Osorhei. El a fost gasit mort in aceasta dimineata in toaleta unui magazin.

 Potrivit anchetatorilor, barbatul a incercat sa intre intr-un magazin, pe geamul de la baie, dar si-a agatat hainele in manerul ferestrei si a cazut in cap. Ingroziti, proprietarii magazinului l-au gasit pe tanar, in aceasta dimineata, fara suflare.

De obicei, proprietara magazinului mergea singura sa deschida, dimineata. Norocul a facut ca astazi sa fie impreuna cu sotul ei. Au inlemnit amandoi cand au zarit inauntru un intrus. Barbatul care a vrut sa intre in magazin, si-ar fi agatat pantalonii in manerul de la geam si a cazut cu capul in jos. Impactul i-a fost fatal.

Ancuta Ilisie, proprietara magazinului: "Am venit la magazin, am intrat in magazin si am vazut perdeaua cazuta de la usa si i-am zis la sotul ca-i ceva dubios in baie si a deschis usa si l-am gasit acolo, mort”.

Gheorghe Ilisie, proprietarul magazinului: „Era dezbracat, pur si simplu. S-a agatat de geam cu hainele si a cazut cu fata la pamant".

Hotul a incercat sa intre in magazin pe geamul de la baie, care da in curtea unui cimitir

Magazinul de produse pentru gradinarit a fost inchis sambata la pranz, astfel ca e posibil ca hotul sa fi intrat acolo in noaptea de sambata spre duminica. Acest lucru il vor stabili insa medicii legisti, dupa ce vor face necropsia.

Tags: magazin, cadavru, hot, bihor,

VIDEO PROTVPLUS.RO