S Klasse nu a fost niciodata mai luxos. Carlex Design l-a imbracat cu aur si piele de crocodil

Ultima actualizare: 02-06-2014 06:54
Mercedes S Klasse - 5

Mercedes a pus tot ceea ce exista mai nou, mai bun si mai scump pe noul S Klasse. Si e normal pentru ca e cea mai avansata masina din gama si singura care-si merita identitatea de limuzina in talon.

Modelul 2014 pleaca de la 90.000 de euro (TVA inclus). Cele mai puternice versiuni sunt AMG-urile (tunerul oficial) si scot 590 sau 630 de cai putere (pret de lista 270.000 de euro). Exista si versiunea coupe S63 AMG, si Plug-in Hybrid - 4 usi, 440 de cai si consum 4 l / 100 km (benzina si motor electric, bateriile se incarca de la priza).

S Klasse trebuie sa fie intai de toate o masina cu tot confortul la ea, apoi sigura, rapida si puternica. Scaunele fata-spate au functii de masaj pentru zonele solicitate ale corpului, exista sisteme multimedia care includ sunet "de scena", conexiune GSM la internet si WiFi hotspot, display-uri enorme si bluetooth.

Ca si cum nu ar fi avut destule optiuni in pachetul standard sau in cele superioare pe care ti le poti personaliza, Carlex Design, o companie de tuning exterior-interior, a venit cu si mai mult pentru S Klasse 2014.

Toate componentele metalice dinauntru au fost acoperite cu aur de 24 de carate (butoane, inelele gurilor de ventilare, inelele difuzoarelor, manerele usilor, emblema si anumite butoane de pe volan).

Asta nu este tot. Pentru cei mai bogati si pretiosi clienti, Carlex Design a pus piele de crocodil pe scaune, plansa de bord, consola centrala, cotiere si fetele de usi. Tot aurul si pielea de crocodil sunt inauntru. Afara masina arata asa cum si-o comanda clientul, fie standard, fie cu alt tuning excesiv.

Pretul nu a fost comunicat dar trebuie sa fie aproape de jumatate de milion de euro. Tunerul din Polonia asteapta comenzi pentru acest proiect din Rusia, China, posibil SUA si, desigur, Orient.

Duminica la ProMotor, de la 10.00 pe Sport.ro, vedeti cum arata un Bugatti de 3.000.000 de euro.

Text: Dan Alexandru Banu / www.sport.ro

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO