"Vom lovi din nou in inima Parisului". Amenintarea sumbra a jihadistilor Statului Islamic, intr-un nou mesaj video

Ultima actualizare: 21-11-2015 07:00
Statul Islamic

Gruparea terorista Statul Islamic a facut un nou clip de propaganda, in care se felicita pentru atentatele teroriste din Paris si ameninta cu noi lovituri in Franta.

Videoclipul ii infatiseaza pe trei luptatori jihadisti amenintand in franceza ca vor comite atentate in mai multe tari din Europa, cu "capcane si explozibil", si declarand ca "vom lovi din nou in inima Parisului", relateaza The Independent.

In urma cu doar 3 zile, Statul Islamic a difuzat un mesaj video in care le cere musulmanilor care nu pot ajunge in Siria sa comita atacuri in Franta.

"Intr-adevar, vi s-a ordonat sa luptati contra necredinciosilor oriunde ii gasiti - ce mai asteptati? Exista arme si masini disponibile si tinte gata de a fi lovite. Exista chiar si otrava, asadar otraviti apa si hrana a cel putin unuia dintre dusmanii lui Allah", afirma in mesajul video un militant jihadist, care apare flancat de alti doi membri ai Statului Islamic.

Intre timp, presedintele francez Francois Hollande a declarat ca operatiunile militare din Orientul Mijlociu se vor intensifica si a anuntat ca pregateste o coalitie alaturi de SUA si Rusia pentru a lansa mai multe lovituri aeriene in Siria.

"Scopul este anihilarea unei armate care ameninta toata lumea, nu doar cateva tari", a mai adaugat Hollande.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO