Sute de turisti din toata Europa mananca in fiecare saptamana gulas preparat de maestrul Tamas
Gulasul ardelenesc, cautat de turistii straini din toata Europa, este pregatit ca la carte in bucataria unui restaurant din apropierea Clujului, mai precis din Savadisla.
Maestrul bucatar Tamas Istvan ne dezvaluie secretele unui gulas bine facut, iar vedeta preparatului este boiau. Desigur, cel mai important este ca acest condiment sa fie 100% natural, iar domnul Tamas ne si arata cateva modalitati prin care putem sa testam produsul.
Dupa ce ne-a convins ca boiaua este fara coloranti, maestrul bucatar trece la treaba. Are totul pregatit, de la bucatele de carne de porc, pana la vin alb demisec, ardei gras, ceapa, cartofi si putin ardei iute. Regulile unui gulas veritabil sunt foarte stricte, astfel ca fiecare ingredient se adauga la momentul potrivit, astfel incat la final gulasul are o consistenta si o savoare aparte.
Sursa: Pro TV
Etichete: cluj, turisti, mancare, carne, ardeal, gulas,
Dată publicare:
17-11-2012 09:19