Sute de turisti din toata Europa mananca in fiecare saptamana gulas preparat de maestrul Tamas
Gulasul ardelenesc, cautat de turistii straini din toata Europa, este pregatit ca la carte in bucataria unui restaurant din apropierea Clujului, mai precis din Savadisla.
Maestrul bucatar Tamas Istvan ne dezvaluie secretele unui gulas bine facut, iar vedeta preparatului este boiau. Desigur, cel mai important este ca acest condiment sa fie 100% natural, iar domnul Tamas ne si arata cateva modalitati prin care putem sa testam produsul.
Dupa ce ne-a convins ca boiaua este fara coloranti, maestrul bucatar trece la treaba. Are totul pregatit, de la bucatele de carne de porc, pana la vin alb demisec, ardei gras, ceapa, cartofi si putin ardei iute. Regulile unui gulas veritabil sunt foarte stricte, astfel ca fiecare ingredient se adauga la momentul potrivit, astfel incat la final gulasul are o consistenta si o savoare aparte.
Alegeri 2024
21:26
Nicuşor Dan: Votul meu în primul tur va fi pentru Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi
19:26
Au fost tipărite 5,6 milioane de buletine de vot pentru referendumul din București. Care este condiția pentru a fi validat
19:14
Cum votăm la prezidențiale, în țară și în străinătate. Cei care nu sunt în localitatea de reședință pot vota la orice secție
19:05
Sondaj AtlasIntel alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr în bătălia pentru locul doi
Sursa: Pro TV
Etichete: cluj, turisti, mancare, carne, ardeal, gulas,
Dată publicare:
17-11-2012 09:19