Tot ce trebuie sa stii pentru a te distra la maxim la Electric Castle

Tot ce trebuie sa stii pentru a te distra la maxim la Electric Castle

Editia 2017 se anunta cea mai spectaculoasa de pana acum, cu o suprafata mai mare si o multime de noutati la capitolul amenajari. Chiar si fanii fideli au nevoie de cateva informatii utile pentru a se bucura la maxim de cele 5 zile de distractie.

Cea mai spectaculoasa editie Electric Castle se pregateste sa isi deschida portile in 12 iulie. Inca din „Ziua 0”, fanii vor avea ocazia sa descopere o experienta de festival mai bogata ca niciodata. Cateva informatii utile ii pot ajuta pe participanti sa profite la maxim de zilele de relaxare si distractie de pe domeniile castelului Banffy.

Deplasarea spre Bontida se poate face cu trenul, autocarele puse la dispozitie de organizatori sau masinile personale. Toate trenurile care trec prin gara Bontida vor si opri in aceasta statie, pe intreaga perioada a festivalului, indiferent de rang. Autocarele Electric Castle vor pleca de la Sala Sporturilor „Horia Demian” si vor avea o statie suplimentara si la Iulius Mall; in functie de numarul de persoane care asteapta, intervalul dintre doua autocare va fi de 10-25 de minute. Biletele se pot cumpara din statie sau direct din autocar folosind bratara de festival, la pretul de 10 lei / drum. Iulius Mall ofera transport gratuit tuturor celor care, incepand din 12 iunie, fac cumparaturi de minim 50 de lei din centrul comercial. Cei care sosesc in Cluj-Napoca cu avionul pot opta pentru serviciul transfer.ro, care le asigura transportul pana la festival, daca isi fac o rezervare in prealabil. Toate acestea sunt detailate si online https://electriccastle.ro/getting-there

Organizatorii recomanda folosirea optiunilor de transport in comun pentru a face mai usor accesul tuturor participantilor.

Cei care vor totusi sa vina cu masinile personale vor avea la dispozitie un drum special prin Rascruci si doua parcari special amenajate, cu o capacitate totala de 4.000 de masini. Taxa de parcare este de 30 de lei pentru fiecare intrare in parcare, indiferent de durata stationarii efective.

Citește și
Hanul cu Tei se vinde cu 1,6 milioane€. Clădirea, cumpărată de Ilie Dumitrescu în 2004

Accesul pe spatiile festivalului se va face incepand cu ziua de 12 iunie („ziua zero”), de la ora 14. Este permis accesul cu steaguri, selfie sticks si camere foto profesionale (DSLR), insa nu este permisa introducerea de bauturi alcoolice, sticle, scaune, drone, arme de orice natura, pointere laser, umbrele sau animale de companie. In schimb, participantii vor putea intra cu sticle de apa, cu conditia ca acestea sa fie din plastic si sa fie sigilate.

Toate platile pe teritoriul evenimentului se vor face si anul acesta cu bratari contactless oferite de Banca Transilvania. La intrarea in festival, fiecare participant va primi in schimbul biletului o bratara, pe care o va putea folosi apoi pentru toate platile pentru mancare, bautura sau suveniruri. Pentru a economisi timp, participantii isi pot crea un cont online, in care vor vedea in timp real sumele disponibile pe bratara si de unde vor putea bloca bratara in cazul pierderii acesteia.

Sumele ramase nefolosite in cont vor fi automat returnate la finalul festivalului, in contul de card folosit pentru incarcarea bratarii.

Anul acesta, pregatirea bagajelor pentru festival este mai simpla, zona de camping va avea o multime de facilitati: dusuri, un supermarket LIDL exclusiv pentru festival si deschis zilnic de la 8 dimineata pana a doua zi la 4 dimineata, dulapuri inchise pentru bunurile pretioase si o zona speciala de grill.

In premiera pentru un eveniment organizat Romania, Electric Castle va avea in camping si o spalatorie de haine, cu detergent oferit de Persil si care va putea fi folosita gratuit.
Pentru a putea impartasi experienta de festival si cu prietenii ramasi acasa, participantii vor avea la dispozitie 7 puncte pentru reincarcarea gratuita a telefoanelor mobile, cu sprijinul EuroGSM.

La capitolul mancare, participantii vor avea la dispozitie cea mai bogata selectie din toate editiile de pana acum: peste 25 de comercianti se vor intrece in oferte delicioase, de la foarte popularii burgeri la bucataria traditional romaneasca sau asiatica, optiuni vegetariene sau vegane, dar si standuri special dedicate dulciurilor.

Fanii sportului sunt invitati la meciurile din campionatul Lay’s Beach Volley, organizat in parteneriat cu Federatia Romana de Volei; ei vor putea juca in sectiunea de amatori sau asista la meciurile echipelor profesioniste, in fiecare zi de miercuri pana duminica.

Spectacolele sustinute zilnic de Lords of Lightning – dueluri cu milioane de volti, experienta Umbrella Project – o coregrafie de culori din care publicul e invitat sa faca parte, caruselul gigant Royal Wheel, prezentarile de tip TedX, zona de tehnologie cu demonstratii de realitate virtuala, instalatiile de arta multimedia semnate Klaus Obermeier din incaperile renovate ale castelului sunt tot atatea argumente pentru a petrece nu doar noptile, ci si zilele, in atmosfera unica a Electric Castle.

Festivalul se va intinde anul acesta pe o suprafata de peste 220.000 de metri patrati, iar scena principala va avea o deschidere de 80 de metri liniari si un ecran LED de 600 de metri patrati, cu rezolutie 8K.

Lineup-ul eclectic cu care Electric Castle si-a obisnuit fanii ii include in acest an ii include pe Deadmau5, artist de 6 ori nominalizat la premiile Grammy si care, anul acesta, a iesit deja cu doua albume noi, Franz Ferdinand cu singurul concert confirmat in Europa de Est anul acesta, Trentemoller, intr-o versiune live cu band complet pe care rar o putem vedea in festivaluri, UNKLE, ZEDD, Paul Van Dyk, House of Pain, Slaves, Gus Gus si multi altii.

Mai multe informatii despre artistii si evenimentele programate in acest an la Electric Castle sunt disponibile pe site-ul oficial al festivalului.

 

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Citește și...
Clujul gazduieste in acest weekend cea de-a patra editie a Festivalul Transylvania History Days
Clujul gazduieste in acest weekend cea de-a patra editie a Festivalul Transylvania History Days

Centrul pentru Dialog European si Diplomatie Culturala, organizeaza în perioada 18-20 august cea de-a patra editie a festivalului Transylvania History Days, eveniment ce va avea loc pe malul Somesului, la vest de podul Garibaldi.

UBB isi deschide portile pentru viitorii studenti
UBB isi deschide portile pentru viitorii studenti

Universitatea Babes-Bolyai isi va deschide miercuri, 12 iulie 2017, portile pentru absolventii de liceu candidati la statutul de student. admitere.ubbcluj.ro/ro/licenta/taxe_scolarizare/

O noua reprezentatie pe strada Zaracatan: cel mai frumos show de echitatie din Romania se joaca din nou in weekend!
O noua reprezentatie pe strada Zaracatan: cel mai frumos show de echitatie din Romania se joaca din nou in weekend!

ZARACATAN este un spectacol de echitatie unic in Romania, un show in care artisti de nivel international combina numere de dresaj, gimnastica artistica, acrobatii, sarituri peste obstacole si teatru.

Recomandări
Opoziția austriacă, despre Schengen: Poziția guvernului austriac faţă de extinderea Schengen este ruşinoasă
Opoziția austriacă, despre Schengen: Poziția guvernului austriac faţă de extinderea Schengen este ruşinoasă

Opoziţia guvernului Austriei faţă de extinderea spaţiului Schengen prin includerea României şi a Bulgariei este ruşinoasă, incorectă şi ineficientă, a declarat Walter Baier, cap de listă al Partidului Stângii Europene. 

Putin, despre alegerile din Rusia: „O campanie electorală civilizată și în deplină concordanță cu legile”
Putin, despre alegerile din Rusia: „O campanie electorală civilizată și în deplină concordanță cu legile”

Vladimir Putin și-a sărbătorit luni seară victoria electorală în Piața Roșie, înțesată de ruși. Liderul de la Kremlin a marcat cu o baie de mulțime și împlinirea a zece ani de la anexarea ilegală a Crimeei.

Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri
Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri

Peste 1.900 de primării ar fi putut să ia bani europeni prin PNRR pentru înființarea așa-numitelor centre de colectare cu aport voluntar.