Au fost gasiti pe strazile din Cluj, lihniti de foame. Acum, sunt la mila oamenilor

Ultima actualizare: 16-11-2012 11:29

Zeci de catei isi duc zilele de azi pe maine intr-un adapost din comuna Floresti. In urma cu cateva zile, peste poarta adapostului au aruncati 5 puiuti subnutriti, ce au mare nevoie de ajutor.

Situat la cativa kilometri de Cluj, adapostul „Arca lui Noe” gazduieste peste 150 de caini, dintre care 40 sunt puiuti de cateva saptamani, niciunul trecut de doua luni. Ei au fost adusi la centru dupa ce au fost gasiti pe strazile din Cluj, lihniti de foame. Astazi, micutii au ce sa manance, dar de maine ajung iar la mila oamenilor. Zilnic, cei 40 de juniori au nevoie de 6 kg de mancare. „Suntem un pic depasiti de situatie din cauza ca am luat multi pui care erau in strada si nu aveau ce manca. Speram ca cineva sa se sensibilizeze si sa ne ajute cu mancarea”, explica Maria Crisan, voluntar al asociatiei „Arca lui Noe”.

Chiar daca voluntarii incearca din rasputeri sa le asigure toate conditiile, lipsa banilor este resimtita de bietii catei. „Ne este foarte greu din cauza numarului mare de pui abandonati si speram ca oamenii sa ne dea o mana de ajutor in a gasi hrana necesara puilor”, spune si Gianina Terrisse, coordonatorul asociatiei.

Cu putin ajutor, bietii catei isi pot gasi o familie iubitoare. Cativa dintre ei si-au gasit stapani tocmai in Germania, iar voluntarii spera din tot sufletul ca si restul sa aiba aceeasi soarta.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO