Un barbat a incercat sa-si puna capat zilelor, intr-o benzinarie din judetul Arad. Motivul pentru care a recurs la acest gest

20-05-2014 12:28


 Dupa o deceptie in dragoste, un barbat de 37 de ani a incercat sa isi ia viata, in pacarea unei benzinarii de pe DN 7, din judetul Arad.

Cand si-a dat insa seama ca starea lui se agraveaza brusc, omul s-a speriat si a sunat singur la 112, iar medicii au ajuns in timp util, i-au acordat primul ajutor si l-au transportat la spital.

Totul s-a petrecut luni seara, in parcarea unei statii de benzina, de la iesirea din Savarsin.

Barbatul era singur in masina si se indrepta spre casa, in Targu Mures. A incercat sa se sinucida, iar medicii chemati chiar de ranit, l-au pansat si l-au dus la spital. Acolo, barbatul a stat de vorba si cu politistii si le-a spus motivul pentru care nu mai dorea sa traiasca. Se certase rau cu iubita lui, impreuna cu care avea un apartament in Arad. In timp ce el fusese plecat la munca in Anglia, tanara isi gasise un alt prieten.

Barbatul a fost indrumat si spre un consult psihiatric si nu a ramas internat, pentru ca ranile pe care si le provocase nu erau grave. 
 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO