Trafic ingreunat de zapada in Arad. Camioanele nu mai pot intra in municipiu

03-02-2012 17:35


Trafic

Judetul Arad se confrunta cu prima ninsoare abundenta din acest sezon rece, toate drumurile fiind acoperite de omat, ceea ce ingreuneaza circulatia vehiculelor.

 

Autoritatile anunta ca “se circula in conditii de iarna” pe toate drumurile, fie judetene, fie nationale, astfel ca au fost instituite serviciile de permanenta la toate primariile din judet, dar si la Prefectura Arad.

Desi oficialii spun ca se intervine cu toate fortele si utilajele disponibile pentru deszapezire, in municipiu a fost nevoie de masuri suplimentare pentru a se fluidiza traficul: intrarea camioanelor in oras a fost interzisa.

“Avem echipe la toate intrarile in oras, care deviaza traficul greu exclusiv pe centura si pe autostrada. In acest fel se incearca fluidizarea traficului pe marile artere si facilitarea interventiei utilajelor de deszapezire”, a declarat directorul executiv al Politiei Locale Arad, Viorica Graur.

Nici pe trotuare nu se circula mai bine in municipiu, astfel ca politistii locali au fost nevoiti sa imparta astazi peste o mie de avertismente agentilor economici si asociatiilor de locatari/proprietari. Daca la urmatoarele verificari nu vor fi curatate trotuarele, vor fi aplicate amenzi cuprinse intre o mie si doua mii de lei.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO