Excursii calare, de maine, prin Lunca Muresului. Afla ce poti vedea pe trasee

16-11-2012 12:39


calare

 Noi posibilitati de distractie in Padurea Ceala din Arad. Dupa ce au fost inaugurate excursiile cu bicicleta, dar si cu barca pe Mures, de maine, iubitorii de natura vor putea calari.

 Din fata Centrului de vizitare a Luncii Muresului, aflat in Padurea Ceala, se vor organiza excursii calare de o ora sau doua, in functie de traseul pe care il alegeti si de cat sunteti dispusi sa platiti.

Pe traseul scurt, care este de trei kilometri, se poate vedea, printre altele, Arborele traznit. Este vorba de un stejar secular, scorburos, cu ramuri intinse spre pamant si o cicatrice produsa de un trasnet.

Pe traseul de sapte kilometri, principala atractie este o specie de arbore printre cele mai longevive de pe Terra, Chiparosul de balta.

Excursiile costa intre 45 si 75 de lei de persoana, in functie de traseul ales, si se organizeaza doar in grupuri de minimum cinci turisti.

In urma cu doua saptamani, Parcul Natura Lunca Muresului a primit la Bruxelles titlul “Destinatie europeana de excelenta”, in urma unei competitii la care au participat regiuni din statele Uniunii Europene.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO