Canalul descoperit din centrul Aradului a facut prima victima: o turista din Franta

17-11-2012 10:57


 Plimbare cu final neplacut pentru o turista de 23 de ani din Franta. Tanara a cazut intr-un canal din centrului Aradului, descoperit de cateva saptamani, despre care stirileprotv.ro/vest a mai scris.

 Canalul fara capac se afla in Piata Avram Iancu, pe un trotuar, in fata unui restaurant. Desi pericolul e evident pentru trecatori, mai ales seara, cand vizibilitatea e redusa, autoritatile nu s-au grabit sa elimine aceasta capcana din trotuar.

Aseara, turista din Franta se plimba in zona alaturi de doi copilasi, de cativa anisori. Femeia nu a observat gaura din asfalt si a cazut, ranindu-se si strigand dupa ajutor. Martorii au scos-o din canalul adanc de doi metri, iar o ambulanta a transportat-o la Spitalul judetean.

Din fericire, ranile provocate nu sunt grave, fiind vorba de un traumatism toracic fara fractura si o contuzie de glezna”, a declarat dr. Adrian Wiener. Pacienta a parasit spitalul dupa ce a primit ingrijiri, in cursul noptii.

Tanara se bucura acum ca nu a cazut in canal unul dintre cei doi copii care o insoteau. Nu stie insa daca merita sa se mai adreseze autoritatilor cu o plangere, afirmand ca oricum va parasi Romania in scurt timp. Din pacate, nu doar cu amintiri placute.

VIDEO PROTVPLUS.RO