Asa arata o strada din centrul Aradului. Drumul elevilor spre scoala e pavat cu gunoaie

05-03-2012 13:01


strada feleacului

De luni de zile nu a facut nimeni curat pe strada Feleacului din Arad, care te intampina cu gunoaie insirate pe zeci de metri langa trotuar, pe spatiul “verde”.

 

Strada este aproape de Spitalul judetean si duce spre Liceul Particular nr. 1 si spre un mare complex comercial de tip en-gros. Elevii si dascalii s-au obisnuit cu imaginea de rampa de gunoi, pentru ca trec zilnic pe strada respectiva. Ei spun ca si in anul trecut, situatia pe strada Feleacului a fost similara, dar nimeni nu a venit sa o curete.

In zona exista si cateva birturi, iar printre clientii acestora se numara adesea chiar elevi. Cand e cald afara, mai stau pe trotuarul de langa scoala si probabil ca arunca sticlele si ambalajele gustarilor pe jos, pentru ca nu exista cosuri de gunoi.

Oricine ar fi facut mizeria, gunoaiele stau de suficient de mult timp acolo ca sa nu fie observate de trecatori sau de responsabilii locali. Purtatorul de cuvant al Primariei Arad, Corina Draghici, afirma insa ca strada nu e inclusa in programul de maturat stradal si ca acolo se face curatenie periodic, o data la cateva luni.

“Nu se poate mentine curatenia daca trecatorii nu fac dovada ca sunt civilizati. Exista si alte zone in care chiar locatarii arunca o parte din deseuri pe domeniul public”, a spus Draghici.

In urma interesului aratat de stirileprotv.ro/vest pentru acest subiect, reprezentantii Primariei Arad au cerut operatorului de salubritate sa faca curatenie.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO