Noile cereri ale PSD: expertize grafologice si compararea CNP-urilor

12-12-2009 00:00

Bogdan Niculescu Duvaz

UPDATE - Purtatorul de cuvant al PSD, Bogdan Niculescu Duvaz, a declarat, sambata, ca formatiunea sa solicita expertizarea grafologica a declaratiilor pe proprie raspundere semnate de votantii din sectiile speciale.

 

"Cer compararea tuturor CNP-urilor din sectiile speciale cu sectiile normale. Cer, in strainatate, compararea numarului de voturi cu numarul de declaratii pe proprie raspundere. Declaratiile pe proprie raspundere sa fie expertizate, inclusiv grafologic, sa se constate ca persoanele care le-au dat sunt cele care au si scris aceste declaratii", a spus Duvaz, citat de Mediafax.

El a precizat ca renumararea voturilor, decisa de Curtea Constitutionala, ar putea fi o "perdea de fum", care sa acopere de fapt frauda prin falsificarea declaratiilor pe proprie raspundere.

Duvaz sustine ca PSD nu a solicitat renumararea voturilor nule, ci a reclamat dublarea stampilei pe buletine si anularea de voturi.

"Cred că PSD cauta tot felul de argumente pentru a-si spala in continuare imaginea de partid invins, dar o face jignind romanii din strainatate, care au facut poate si sute de kilometri pentru a-si exprima votul", a replicat presedintele PDL, Emil Boc.
 

PSD cere anularea alegerilor si repetarea lor! "Avem camioane de probe!"

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO