Klaus Iohannis și-a lansat programul prezidențial. Ce promite pentru un al doilea mandat

27-10-2019 18:16

Klaus Iohannis şi-a prezentat public programul prezidenţial

Klaus Iohannis și-a prezentat, duminică, programul prezidențial „Împreună pentru România normală", lansând, totodată, un nou atac la adresa PSD.

Iohannis susţine că, în ciuda faptului că ţara a fost condusă ani buni de către social-democraţi, aceasta este în continuare prima la sărăcie şi pe ultimul loc în ceea ce priveşte protecţia persoanelor vulnerabile.

Mai multe imagini de la prezentare în galeria foto

Au trecut 30 de ani de la Revoluţie însă moştenirea comunismului s-a văzut în toate perioadele în care PSD-ul a fost la putere, perpetuând incompetenţă şi corupţie. Acest partid a fost o piedică în calea dezvoltării României în toţi aceşti 30 de ani, a politizat administraţia, a alungat oamenii competenţi din funcţii, a blocat investiţii pentru construirea de şcoli, spitale şi autostrăzi, a încercat politizarea justiţiei şi a vrut să facă drepturi speciale pentru politicieni penali. După această guvernare PSD, România riscă să rămână singura ţară din UE cu MCV”, a afirmat Klaus Iohannis, potrivit News.ro.

Candidatul susţinut de PNL acuză că guvernarea PSD a „sufocat ţara” prin incompetenţă, abuzuri, lipsă de predictibilitate. Iohannis spune că drumul către o Românie normală „este unul foarte dificil„ dar este optimist, pentru că românii vor şi luptă pentru schimbare.

Iohannis defineşte România normală drept „ţara în care statul se află în slujba cetăţeanului” şi, în acest context, propune un amplu proces de audit obiectiv şi profesionist„ în instituţiile statului, susţinând că cetăţenii şi-au pierdut încrederea în instiuţiile statului.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO