Reactii din culisele ACL. Klaus Iohannis s-a aratat multumit de rezultat si a spus ca in turul doi "va fi si mai bine"

03-11-2014 07:32


Scorul obtinut de Klaus Iohannis este considerat un succes de liberali. Acestia au intampinat cu urale si aplauze rezultatele exit poll-ului, in sediul Aliantei Crestin Liberale din zona Kiseleff a Capitalei.

Sustinatorii si Klaus Iohannis s-au mutat dupa ora 21.00 la sediile din Aleea Modrogan. De aici au monitorizat o numaratoare paralela a voturilor, fara sa uite sa comande si mancare.

Klaus Iohannis a ajuns dupa ora 19.00 la sediul ACL din Soseaua Kiseleff. A intrat pe usa din spate, fara sa stea de vorba cu jurnalistii.

Klaus Iohannis a asteptat rezultatele exit-poll urilor impreuna cu sustinatorii sai, ale caror urale si aplauze s-au auzit chiar si prin usile inchise. Klaus Iohannis s-a declarat multumit, dar si optimist pentru turul doi.

"Foarte bine si va fi si mai bine", a zis Iohannis, in spatele usilor inchise.

Prins in mijlocul sustinatorilor, Klaus Iohannis a intarziat la declaratiile oficiale, si a avut nevoie de ajutorul lui Vasile Blaga sa-si inceapa discursul.

Klaus Iohannis: Buna ziua.

Vasile Blaga: Buna seara...(ii sopteste Blaga.)

Klaus Iohannis: Buna seara, a fost o zi lunga. Bine ati venit, avem astazi un rezultat foarte bun.

Klaus Iohannis si sustinatorii s-au mutat apoi in cele doua sedii din Aleea Modrogan, de unde au monitorizat numaratoarea paralela. Si aici Klaus Iohannis a fost zgarcit in declaratii.

A iesit si a intrat de cateva ori in sediu, de fiecare data fara sa comenteze rezultatele numaratorii paralele. Declaratii au facut, insa, din doua in doua ore, membrii ACL. Acestia, dar si apropiatii lor au facut noapte alba asteptand numaratoarea. Printre ei Mihai Razvan Ungureanu si fostul sef al ANAF Sorin Blejnar.

Sub atata presiune si stres, cei din ACL au inceput sa simta foamea, asa ca pe la ora 11 au comandat de mancare.

Reporter: Gata, au mancat tot?

Barbat: Aproape tot.

Reporter: Ce ati avut?

Barbat: Si pui si porc.

Reporter: A mancat si domnul Iohannis?

Barbat: Sigur ca da.

Reporter: Ce i-a placut?

Barbat: In general pui, ca e mai usor.

De indata ce au golit farfuriile, membrii ACL au iesit in balconul sediului, de unde au coordonat numaratoarea paralela prin telefon.

VIDEO PROTVPLUS.RO