„Twitter e plictisitor” iar Joe Biden e posibil „să fie dus cu capul”. Primul interviu al lui Trump după retragere

18-02-2021 07:27


Donald Trump

„Twitter e plictisitor” iar Joe Biden e posibil „să fie dus cu capul”a declarat fostul președinte al SUA Donald Trump, în primul său interviu după plecarea de la Casa Albă.

 

Donald Trump a spus asta după ce contul său a fost suspendat pe această rețea socială în urma protestelor de la Capitoliu, cât timp era încă în funcție.

Donald Trump a fost solicitat de Fox News, Newsmax şi OAN, toate canale care îi sunt favorabile, pentru a vorbi despre moartea comentatorului politic de radio conservator Rush Limbaugh, relatează dpa și Agerpres.

Fostul preşedinte a profitat de interviul pentru reţeaua de dreapta Newsmax pentru a declara că Twitter-ul este "plictisitor", deoarece contul său a fost suspendat de această reţea după ce susţinătorii săi au luat cu asalt clădirea Capitoliului pe 6 ianuarie, acţiune soldată cu moartea a cinci persoane.

Când a fost întrebat despre o revenire pe reţelele de socializare, Trump a spus că "negociază cu mai multe persoane".

„Există, de asemenea, cealaltă opţiune, aceea de a-ţi construi propriul site, pentru că avem mai mulţi ca oricine altcineva astfel încât să poţi construi propriul tău site", a adăugat Trump, făcând aluzie la numărul mare al susţinătorilor săi.

Totodată, Donald Trump l-a atacat pe preşedintele Joe Biden, despre care a spus că este posibil "să fie dus cu capul".

Fostul preşedinte nu a comentat dacă intenţionează să candideze din nou în 2024, lucru care rămâne posibil după ce a fost achitat într-un proces de destituire în Senat săptămâna trecută.

„Nu voi spune încă, dar avem un sprijin extraordinar", a spus Trump atunci când a fost întrebat despre planurile sale pentru 2024, citând cifrele din sondajele de opinie.

„Sunt singurul care este acuzat, dar cifrele mele sunt în creştere".

Donald Trump locuieşte la Mar-a-Lago, în Florida, după ce a părăsit Casa Albă în urmă cu aproape o lună.

 

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO