Voiculescu, asteptat iar in fata politiei de omul care i-a aruncat bani la picioare. De data asta, barbatul a fost amendat

Ultima actualizare: 17-07-2014 00:25

Dan Voiculescu s-a prezentat si luni la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Ilfov, asa cum il obliga masura controlului judiciar.

La sectie, a fost asteptat de un protestatar, care si saptamana trecuta l-a acuzat pe omul de afaceri ca este turnator si i-a facut rau. De aceasta data, politistii l-au amendat pe barbatul suparat pe Voiculescu.

Dan Voiculescu a fost asteptat la Inspectoratul Judetean de Politie Ilfov de acelasi protestatar care l-a intampinat si saptamina trecuta.

De data aceasta, politistii au reactionat preventiv. Inainte sa ajunga omul de afaceri la Inspectorat, agentii l-au amendat pe protestatar, de doua ori.

Dan Voiculescu a venit in intervalul orar pe care politia l-a stabilit pentru controlul judiciar si a plecat la fel de repede. Nu inainte de a sta de vorba cu protestatarul.

Omul de afaceri se afla sub control judiciar intr-un dosar in care este acuzat de santaj. In acelasi timp, mai are pe rolul instantei Curtii de Apel Bucuresti un caz in care este acuzat de spalare de bani, in privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare. Pe 4 august, avocatii inculpatilor in dosar, 13 la numar, urmeaza sa puna concluzii. Dupa aceea, judecatorii ar putea ramane in pronuntare.

"Nu am emotii in vederea sentintei, eu vreau dreptate", a declarat Voiculescu. Dan Voiculescu a fost deja condamnat in acest dosar de Tribunal Bucuresti la 5 ani de inchisoare cu executare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO