Victorie pentru Dragnea în fața instanței. Veste bună primită azi de fostul lider PSD

Ultima actualizare: 15-09-2020 14:43

Veşti bune pentru Liviu Dragnea vin chiar de la instanţa de judecată. Fostul lider al PSD se poate întoarce la muncă.

Rămâne însă cu sancţiunile disciplinare primite după ce a fost pedepsit, pentru că a dat un interviu online unei foste colaboratoare.

Conflictul dintre fostul lider al PSD și Penitenciarul Rahova a fost tranșat de Judecătoria Sectorului 5. Lui Liviu Dragnea i s-a comunicat oficial că sancțiunea primită în urmă cu 2 luni, respectiv suspendarea pentru o perioadă de 2 săptămâni a dreptului de a cumpăra, diferite produse, se menține. Referitor la dreptul de a ieși la muncă, lui Liviu Dragnea i s-a comunicat că se poate întoarce să lucreze la atelierul auto.

În urmă cu câteva zile, avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, afirma că acesta are mai multe hernii la coloană, afecţune care s-a agravat şi acuza Penitenciarul Rahova că nu-i acordă asistența medicală, respectiv tratamentele necesare.

Potrivit legislației, orice deținut care iese la muncă ajunge în situația de a-și asigura zile de libertate, de a-și grăbi liberarea din închisoare. Cel mai probabail, Dragnea se gândește că acest lucru i-ar permite eliberarea din închisoare la începutul anului viitor, poate chiar în primăvară.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO