Vanghelie, după scandalul în urma căruia soția sa a ajuns la spital: „A fost doar o ceartă. O să mergem împreună la mare”

Ultima actualizare: 26-07-2021 19:29

Oana Mizil, fost deputat PSD, le-a spus polițiștilor că a lovit-o partenerul ei de viață, Marian Vanghelie, cândva primarul Sectorului 5.

Ea a ajuns la spital după incident, și a obținut un ordin de protecție împotriva lui Vanghelie, valabil pentru 5 zile.

„A fost doar o ceartă, nici vorbă de agresiune”, spune cel vizat, care a respins acuzațiile și a susținut, că vor merge împreună la mare. Cert este că, deocamdată, vor fi chemați la audieri.

Cearta dintre Oana Mizil şi Marian Vanghelie a avut loc sâmbătă, la puţin timp după miezul nopţii. Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale şi un echipaj de la ambulanţă a venit de urgenţă la reşedinţa fostului edil din Snagov.

Se pare că "soţia" lui Marian Vanghelie ar fi suferit mai multe leziuni la nivelul membrelor şi al feței şi totul s-ar fi petrecut în vila din Snagov. Imediat după incident, poliţiştii au luat în calcul emiterea unui ordin de protecţie provizoriu pe 5 zile.

Marian Vanghelie spune însă că nu şi-a lovit partenera de viaţă.

Marian Vanghelie: „Nu a fost nicio agresiune, a fost o ceartă, pe fondul cerţii soţia mea are probleme cu tensiunea, din cauza tensiunii i s-au încleştat mâinile, am chemat salvarea, a trebuit să meargă la spital. Potrivit procedurii şi legislaţiei, spitalul a trebuit să anunţe poliţia că era o constatare medico-legală, nu ştiu să mă exprim foarte bine profesional.”

Oana Mizil nu a comentat incidentul din vila de la Snagov.

Magistraţii tribunalului din Buftea vor decide dacă prelungesc ordinul de protecţie împotriva lui Marian Vanghelie. Anchetatorii îi vor audia pe cei doi în zilele următoare.

Anne Marie Ciolca - purtător de cuvânt IPJ Ilfov: "O femeie în vârstă de 45 de ani a afirmat la internare că a fost agresată fizic de către concubinul ei şi în temeiul sesizării colegii mei de la Snagov s-au deplasat la unitatea spitalicească şi, în urma investigaţiilor, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţa domestică.”

Marian Vanghelie şi Oana Mizil au împreună o fetiţă în vârstă de 6 ani. Fostul edil al Sectorului 5 susţine că odată cu expirarea ordinului de protecţie emis împotriva lui lucrurile vor reveni la normal şi va pleca în vacanţă împreună cu Oana Mizil.

Marian Vanghelie: "O să o vedeţi că o să mergem împreună la mare săptămâna viitoare. Eu nu lovesc. Ne-am certat, sunt lucruri fireşti. Nu ne batem, că nu suntem nebuni, ne-am certat cum vă spun eu, e o situaţie delicată."

Dacă cei doi nu se împacă, Marian Vanghelie riscă în acest caz până la 2 ani de închisoare sau amendă pentru pentru violenţa domestică.

Într-un alt dosar, Vanghelie a fost trimis în judecată pentru corupţie şi condamnat de prima instanţă pentru corupţie la 11 ani şi 8 luni de închisoare. Sentinţa nu este definitivă. Procurorii îl acuză că ar fi luat mită 30 de milioane de euro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO