Vamesii au intrat la banuieli cand au vazut ca un sofer vrea sa intre in tara cu un camion complet gol. Ce ascundea de fapt

Ultima actualizare: 28-04-2017 07:11

Descoperire uluitoare a politistilor de frontiera de la Nadlac.

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota au descoperit ascunse intr-un camion, condus de un cetatean roman, 177.500 pachete cu tigari fara marcaje fiscale, in valoare de 2.840.000 lei, ce urmau a fi introduse ilegal in tara, potrivit comunicatului Politiei de Frontiera.

In data de 24.04.2017, ora 20.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota, judetul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea controlului de frontiera, pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman A. D., in varsta de 35 ani, domiciliat pe raza municipiului Bucuresti, care se afla la volanul unui autocamion, inmatriculat in Romania.

Cu ocazia controlului de frontiera, lucratorii nostri au constatat ca autocamionul era gol, iar in partea din fata a semiremorcii au obesrvat un perete dublu, confectionat din tabla, in care se aflau mai multe baxuri de tigari.

Automarfarul si soferul acestuia au fost dusi la sediul punctului de frontiera, pentru continuarea verificarilor. Astfel, in urma controlului amanuntit, politistii de frontiera au descoperit, in spatiul special amenajat, 177.500 pachete cu tigari marca Malboro, fara marcaje fiscale, in valoare totala de 2.840.000 lei.

Fata de cele constatate, soferul autocamionului a declarat ca a efectuat un transpot de hartie pentru o firma din Budapesta, iar la intoarcere spre Romania a preluat camionul gol, fara a avea cunostinta ca in acesta sunt ascunse tigari.

Automarfarul a fost indisponibilizat la sediul politiei de frontiera pana la finalizare cercetarilor, iar in cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere de catre o persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO