Un sofer teribilist a intrat cu masina de lux pe o plaja din Mamaia, dar a ramas blocat in nisip. Circul care a urmat

Dată publicare: 03-04-2016 18:26
Dată actualizare: 06-04-2016 07:05


Un sofer nesabuit a tinut sa demonstreze ca teama de amenda nu-i pune frana teribilismului: a venit cu masina pe o plaja din nordul statiunii Mamaia, dar dupa ce a parcurs cativa metri, a ramas blocat in nisipul afanat.

Iar ca sa-l scoata de acolo, doi amici au facut aceeasi greseala, si risca o amenda de pana la 20.000 de lei. In imaginile surprinse de un turist se observa cum automobilul de viteza, un Ford Mustang destinat exclusiv soselelor, a ramas impotmolit in nisip.

Imediat in zona isi face aparitia o duba de marfa, patrunsa si ea ilegal pe plaja. Dupa cateva incercari, utilitara nu a reusit sa tracteze bolidul din nisip, asa ca oamenii cheama un utilaj.

In imagini se mai pot observa alte doua masini parcate. Desi legea interzice categoric intrarea cu masinile pe plaja, multi soferi ignora interdictia.

Cecilia Patrahau, ONG Mare Nostrum: "Inca din 2012 exista o lege a zonei costiere dar pana la lege si bnuul simt ar trebui sa te impiedice sa intri cu masina pe plaja. Chiar daca plaja din Mamaia nu se afla intr-o zona protejata intr-o arie protejata nu ai ce sa cauti cu masina pe plaja. Daca nici amenzile de 10.000- 20.000 de lei nu ii opresc cred ca este vorba despre teribilisme."

Administratia Bazinala Apele Romane Dobrogea Litoral a lansat din nou o avertizare pentru proprietarii masinilor surprinse pe nisip, la malul marii:

Marieta Airoaie, Purtator de cuvant ABARDL: "Tuturor celor care au autovehicule si vor patrunde pe plajele litoralului romanesc, le reamintesc, amenda poate ajunge la 20.000 de lei si cred ca este suficient"

Pe baza numarului, politistii incearca acum identificarea soferului, pentru a-i expedia amenda acasa.

La inceputul saptamanii, un alt sofer a considerat ca cel mai comod ar fi sa-si parcheze masina chiar pe plaja, apoi sa plece la plimbare.  Iar anul trecut, o scena cu un taximetrist


VIDEO PROTVPLUS.RO