Un sofer se lupta din vara sa isi recupereze masina din gardul unei gospodarii. Proprietarul casei nu lasa pe nimeni in curte

Ultima actualizare: 16-01-2017 07:33

Situatie hilara in judetul Iasi: un sofer se chinuie de jumatate de an sa-si recupereze masina din gardul unei gospodarii, ramasa acolo in urma unui accident rutier.

Barbatul povesteste ca din luna august proprietarul locuintei nu i-a permis sa isi ia masina. Acesta sustine ca vrea sa se protejeze. Desi este pe rol un proces intre cei doi, omul se teme ca nu va primi nici o despagubire pentru gardul stricat.

Soferul spune ca a ajuns in gardul casei din Pascani in vara anului trecut, cand o masina nu i-a acordat prioritate. De atunci, nu s-a mai urcat la volan, pentru ca proprietarul gospodariei nu-l lasa sa-si ia autoturismul.

Sofer: "Eu mergeam cum vine masina asta, imi vine de pe o strada secundara o masina, nu mi-a dat prioritate, am tras dreapta si m-a aruncat aici. Si aici sta de pe 11 august. Dumnealui a avut pretentii de 60 mii lei, ulterior a revenit la 16 mii lei."

Marinel Boca spune ca a incercat sa isi ia masina dupa accident cu vorba buna, dar nu a putut pentru ca jumatate din autoturism se afla pe proprietate privata. Nici in instanta nu a avut succes dupa ce l-a dat in judecata pe proprietarul casei pentru a-si recupera autoturismul. La randul sau, acesta l-a dat in judecata pe sofer, dar si pe cel care nu i-a acordat prioritate, pentru a-si recupera paguba.

Acum, masina e acoperita de zapada, iar soferul spune ca nu a fost lasat nici macar sa isi ia bunurile, pana nu plateste despagubirile de aproximativ 16 mii lei, pentru toate stricaciunile, asa cum ii cere proprietarul casei.

Sofer: "Am tot in masina, am actele, chei tot, nu mi-a permis nici sa le iau din masina. Nici Politiei Rutiere nu i-a permis. Uitati, jumatate e pe domeniul public si am vrut sa intru prin spatele masinii... nu m-a lasat."

Soferul mai are o speranta: sa-si recupereze masina in instanta, dupa ce a declarat recurs la prima solutie data de judecatori.

Cel pe proprietatea caruia se afla masina nu a vrut sa comenteze declaratiile soferului. El sustine doar ca nu il lasa pe acesta sa ia masina de teama ca va ramane fara nici un ban pentru gardul stricat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO