Un polițist a fost înjunghiat în curtea Secţiei 9 din Capitală. Agresorul a transmis live pe Facebook momentul atacului

Dată publicare: 02-04-2021 09:54
Dată actualizare: 02-04-2021 13:44


Un polițist a fost înjunghiat în curtea Secţie...
Un polițist a fost înjunghiat în curtea Secţie...

Un poliţist a fost înjunghiat în curtea Secţiei 9 din Capitală, fiind rănit la picior, în noaptea de joi spre vineri. Agresorul, un bărbat de 28 de ani, a fost prins de poliţist cu ajutorul unui coleg, fiind apoi reţinut pentru ultraj.

 

„În noaptea de 01/02 aprilie 2021, un bărbat de 28 de ani, din judeţul Ilfov, a intrat în curtea Secţiei 9 Poliţie şi cu un cuţit l-a atacat pe poliţistul ce executa controlul accesului în sediul subunităţii. În pofida faptului că a reuşit să îl rănească pe poliţist la un picior, acesta, cu sprijinul ofiţerului de serviciu, l-a imobilizat pe bărbat”, anunţă Poliţia Capitalei.

Întreaga scenă era transmisă live pe Facebook de agresor, în timp ce asculta manele, și minute în șir în drumul spre secție își invita prietenii să urmărească atacul, spunându-le că este hotărât să atace un politist, oricare i-ar fi ieșit în cale, în ciuda faptului că îi era atrasă atenția să se liniștească și să nu recurgă la un asemenea gest.

Mai mult, atacatorul și-ar fi aniversat ziua de naștere cu o zi în urmă.

Bărbatul din orașul Pantelimon a intrat în curtea secției, unde a fost abordat de un subofițer care tocmai sărbătorea 30 de ani de carieră în poliție, la muncă, iar acesta, fără nicio altă avertizare, l-a înjunghiat în picior.

Polișțistul a ajuns de urgență la Spitalul Sf. Pantelimon, a primit îngrijiri medicale și a plecat acasă.

Agresorul fost reținut pentru 24 de ore. Va ajunge în fața unui judecător de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Dacă va fi găsit vinovat la finalul procesului agresorul riscă până la șapte ani de închisoare.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO