Un plic cu banii de pensie, gasit de o femeie la Iasi si returnat persoanei care l-a pierdut. Cati bani se aflau inauntru

Ultima actualizare: 16-09-2015 06:51
bani plic

Un plic cu suma de 720 lei, returnat persoanei care l-a pierdut, informeaza un comunicat al Jandarmeriei judetului Iasi remis duminica Agerpres.

Femeia care a descoperit plicul pe o strada din oras a alertat imediat politistii, care au reusit sa identifice pensionara care pierduse banii dupa cuponul de pensie.

"Jandarmii s-au deplasat la fata locului, au identificat persoana care a facut sesizarea, aceasta avand in mana un plic, in care se afla o suma de bani. Dupa verificarea continutului plicului s-a stabilit ca in acesta se afla suma de 720 lei si un cupon de pensie", se arata in comunicatul citat.

Conform jandarmilor, pe baza cuponului de pensie, s-a reusit identificarea persoanei care a pierdut banii, iar jandarmii, impreuna cu femeia care a gasit plicul, s-au deplasat la domiciliul celei in cauza, care era in apropiere, unde, pe baza de proces verbal, a fost predat plicul cu suma de 720 lei, persoanei care l-a pierdut.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO