Un notar din Iasi a disparut fara urma, dupa ce a fost condamnata la inchisoare. Biletul de adio descoperit de familie

Ultima actualizare: 25-06-2016 07:24

Cautari disperate in zona statiunii Durau, dupa ce o femeie de 56 de ani a disparut de aproape 4 zile. Ultima oara a fost vazuta sambata dimineata, in apropierea unui hotel.

Familia nu mai are liniste, dupa ce femeia a lasat acasa un bilet de adio. Notar public de profesie, ea este cercetata intr-un dosar de frauda si, la inceputul lunii, a fost condamnata la inchisoare. Sentinta nu este insa definitiva.

Miercuri dimineata, autoritatile din judetul Neamt au gasit masina femeii disparute, abandonata, pe malul lacului Bicaz, chiar langa apa, in localitatea Buhalnita.

Oamenii care locuiesc in zona spun ca autoturismul se afla in locul respectiv de sambata, din ziua in care notarita a fost data disparuta. De atunci, nimeni nu a mai vazut-o in zona.

Politistii au suspiciunea ca femeia s-ar fi inecat, astfel ca salvamontistii au sistat cautarile. Ramane acum ca autoritatile sa cerceteze masina si zona respectiva, in cautarea unor indicii.

Ultima zi in care femeia a fost la serviciu, la un birou notarial din localitatea Podu Iloaiei, a fost joia trecuta. A anuntat insa ca nu se simte bine si si-a luat concediu medical. Rudele au gasit apoi un bilet de adio si - ingrijorate - au anuntat politia.

Ruda: "Spuneau oamenii de aici care au fost la notar in ziua aceea ca se simte rau, foarte rau si ca se grabeste sa plece ca ii e rau tare."

Femeia este cercetata intr-un dosar privind fraude cu terenuri, dosar in care sunt vizate mai multe persoane, inclusiv doi primari, un sef de post si un angajat al oficiului de cadastru. In data de 9 iunie, Curtea de Apel Bucuresti a dat sentinta, iar femeia a fost condamnata la 8 ani de inchisoare cu executare. De asemenea, instanta a decis ca prejudiciul de 700 de mii de euro sa fie recuperat de la cei care au gresit. Hotararea nu este insa definitiva.

Vecina: "La inceputul saptamanii am vazut-o in masina ei. Avea o figura sobra, asa. Pacat ca se implica in lucruri neplacute, pacat. Ca oamenii uite asa cand au o profesie in loc sa aplice legea si sa fie corecti…pacat."

Cunostinta: "Domnisoara care lucreaza aici a spus ca doamna notara este foarte bolnava si o bucata de timp nu va mai veni. Am auzit…s-au auzit zvonuri."

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO