Peste 20 de masini au ars in incendiul ce a facut praf 2 hale ce ar apartine de Autoritatea Vamala


Ultimul update: Vineri 05 Octombrie 2012 22:33
Sursa: Mediafax
Data publicarii: Vineri 07 Septembrie 2012 17:42
Categorie: Stiri actuale

Zeci de masini s-au facut scrum vineri, intr-un incendiu care a cuprins o hala de peste 500 de metri patrati din cartierul Drumul Taberei. Focul a fost atat de puternic, incat plafonul s-a prabusit.

Potrivit martorilor, ar fi vorba de 2 hale ce apartin de Autoritatea Nationala Vamala, informatie neconfirmata de biroul de presa. Intr-una din hale erau peste 20 de masini din anii 80 si 90 si toate acestea au ars in totalitate. Erau depozitate si mai multe materiale textile. Cand au ajuns pompierii, ar fi putut sa intre inauntru si au decis sa astepte. Acoperisul s-a prabusit la scurt timp dupa. Se pare ca ar putea fi vorba de o mana criminala.

Pompierii au intervenit cu 10 autospeciale.

Deocamdata nu se stie a cui este paguba.

Pompierii a intervenit pentru stingerea incendiului cu zece autospeciale, au declarat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti.

Depozitele se afla pe bulevardul Timisoara din sectorul 6. Pompierii au cerut degajarea cailor de acces in depozite, pentru a facilita actiunea masinilor de interventie. Operatiunea de stingerea a incendiului a fost ingreunata de fumul inecacios, au mai spus cei de la ISU.Tags: incendii,

Incendiu puternic de padure in judetul Mures, in muntii Calimani
Incendiile parca nu se mai opresc. O fabrica a luat foc in Baia Mare
Incendiu de proportii in Sibiu. Sase oameni au ramas fara adapost
VIDEO PROTVPLUS.RO