Un incendiu în portul Tomis a provocat panică printre turiști

Ultima actualizare: 13-10-2019 08:01

O explozie la o barcă de agrement, ancorată în portul turistic Tomis din Constanța, urmată de un incendiu puternic, a semănat panică printre zecile de clienţi care se aflau la terasele din apropiere.

Flăcările s-au extins rapid și la alte două ambarcațiuni. Pompierii s-au luptat aproximativ o oră să stingă incendiul, inclusiv de pe apă, și încearcă acum să afle de la ce a pornit totul.

O explozie puternică s-a auzit în Portul Tomis şi, în câteva clipe, barca a fost distrusă de flăcări.

Terasele din zona erau pline de clienţi, care au privit şocaţi de pe margine cum flăcările prindeau putere, iar fumul gros se înalta spre cer.

Focul s-a extins rapid şi la alte două ambarcaţiuni din apropiere.

Martor: "Se duce cu un cârlig să nu-l apropie nici pe celălalt, să nu ia foc şi celălalt."

Pompierii ajunşi la faţa locului s-au luptat cu flăcările aproximativ o oră. Ei au fost nevoiţi să intervină şi cu o navă de stingere.

Deşi părea că totul era sub control, la un moment dat focul a prins iar putere, cel mai probabil din cauza combustibilului care a curs din ambarcaţiuni.

După aproximativ o oră, militarii de la ISU au reuşit să stingă flăcările şi, din fericire, nimeni nu a fost rănit. Totuşi, pagubele materiale sunt însemnate.

Din primele informaţii, se pare că focul ar fi pornit de la un scurtcircuit la baterie, însă pompierii urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs totul.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO