Detinutul condamnat pentru omor, care a evadat de la Rahova, a fost prins. Unde se indrepta

Ultima actualizare: 10-03-2017 06:52

Marti la ora 16:00, detinutul periculos care a reusit luni seara sa fuga de la un un punct de lucru din Chitila a fost prins. Se indrepta catre casa, in judetul Bacau si a fost gasit intr-o masina, in zona Focsaniului.

Condamnat pentru omor calificat, individul in varsta de 28 de ani isi executa pedeapsa la Penitenciarul Rahova. Anchetatorii verifica pas cu pas cum a fost posibila evadarea.

Cei care se ocupau de supravegherea detinutilor au constatat marti seara, in jurul orei 8, ca Bogdan Iftimie lipseste. Au dat imediat alarma si au facut filtre pe sosele.

Gabriela Livadariu, Purtator de Cuvant Penitenciarul Rahova: "Muncea la un punct de lucru exterior al unitatii. Unde presta activitati lucrative si de intarire a dispozitivului de paza. Au fost luate masuri specifice in astfel de situatii, alarmarea personalului unitatii, trimiterea de urgenta a mai multor echipe de cautare de angajati ai penitenciarului, precum si IPJ si alte structuri."

Detinutul isi executa pedeapsa in regim deschis la Penitenciarul Rahova. Asta dupa ce fusese condamnat definitiv la 13 ani si 4 luni de inchisoare pentru omor calificat.

Conducerea Penitenciarului Rahova a cerut o ancheta interna, pentru a reface filmul evadarii. 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO