"Un bunic tractiune" si "Balaurul cu 3 capete". Pozele publicate pe Facebook de Traian Basescu si Victor Ponta

Ultima actualizare: 30-12-2014 07:13

Fostul presedinte Traian Basescu profita din plin de zilele de sarbatoare. Asa cum a spus si in ultima conferinta de presa inainte de predarea mandatului de sef al statului, Basescu si-a intrat serios in rolul de bunic.

Impreuna cu fiica Elenei Basescu, Sofia Anais, fostul presedinte pare ca se distreaza de minune.

Traian Basescu a postat pe Facebook mai multe fotografii alaturi de Sofia, pe care a dus-o la sanius.

Micutei pare ca ii place de minune in zapada. Intr-una dintre fotografii, fiica Elenei Basescu si a lui Bogdan Ionescu apare alaturi de bunica Maria, intr-un peisaj de basm.

Nici Elena nu a stat departe de frig si s-a bucurat, alaturi de parinti, de Sofia si de peisajul de iarna care a lipsit de Craciun.

Pozele au fost publicate intr-un album botezat "Un bunic tractiune" de fostul presedinte.

Si seful Guvernului a pus pe pagina sa de socializare diverse imagini din concediul de Craciun. In timp ce Basescu se considerea "un bunic tractiune", Ponta e "Balaurul cu 3 capete".
 

 

Victor Ponta s-a retras cu familia la casa de la Cornu, iar sambata a publicat o imagine cu fetita sa, Irina, si cu baiatul, Andrei.

In tot acest timp, de la Sibiu, unde s-a intors in perioada Sarbatorilor, presedintele Klaus Iohannis le-a transmis un sincer "La multi ani!" tuturor celor care poarta numele de Stefan.

 

Sursa foto: Facebook

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO